Efectuăm lucrări oriunde în Țară!

Despre noi

Tavanni - cel mai nou brand de tavane extensibile din Romania

Suntem o companie europeană inființată in 2005, cu filiale in Ucraina și Republica Moldova, care oferă soluții complete in domeniul tavanelor extensibile. Datorită calității serviciilor oferite și profesionalismului am devenit in scurt timp lider de piață in domeniu.

De aceea, ne-am propus ca in anul 2016 să cucerim piața din Romania sub brandul Tavanni.

Cu peste 10 ani de experiență și 10.000.000 metri pătrați de tavane extensibile realizate de cei mai buni specialiști din domeniu, Tavanni iși propune să vă infrumusețeze casele cu tavane unice, cu un design deosebit.

 

De ce sa alegi Tavanni?

Oferim servicii de calitate de 10 ani
Cei 10 ani de experienta in care am montat peste 10.000.000 de tavane extensibile, demonstreaza calitatea serviciilor noastre. Pentru ca pentru noi dumneavostra sunteti pe primul loc, avem cei mai buni profesionisti din domeniu care va stau la dispozitia dumneavoastra!
Tavanele extensibile se pot realiza dupa dorintele dumneavoasta
Tavanni iti poate pune in practica orice vis si orice idee. Datorita elasticitatii lor, tavanele extensibile pot avea orice forma. Totodata, va punem la dispozitie 150 de culori si o gama larga de texturi din care sa alegeti: mat, lac, satin, metalic, translucid, etc.
Tavanele se monteaza rapid, sunt sanitare si ecologice
Va instalam tavane extensibile in toata casa in doar o zi. Nu este necesara o pregatire prealabila, tavanele se monteaza simplu, fara mizerie si disconfort. De asemenea, va vor proteja casa de praf, mucegai si umiditate si sunt inofensive pentru cei din jur.
Tavanele noastre sunt sigure si trainice
Tavanele extensibile nu necesita reparatii, vopsiri sau inlocuire pe termen scurt. Suprafata lor este ideala, neteda si fara denivelari, pastrandu-se impecabila in decursul mai multor ani. Va veti bucura de un tavan modern si stilat pe termen indelungat.