Efectuăm lucrări oriunde în Țară!

Servicii

Tavanni

Stil si eleganta pentru tavanul dumneavoastra

Tavanni asigura  servicii complete de livrare directa a materialelor si montare a tavanelor extensibile de catre echipa specializata, montare a echipamentelor de iluminat si a altor unitati sau elemente tehnice, precum si prestarea obligatiilor de garantie si service.

Cu ajutorul nostru, iti poti renova, amenaja sau moderniza spatiu la nivelul plafonului in timp record, cu o realizare usoara si rapida, montaj uscat si curat, fara murdarie sau resturi neplacute specifice unui santier clasic.

Cui ne adresam?

  • Tuturor persoanelor ce doresc sa-si amenajeze, decoreze, redecoreze locuinta.
  • Arhitectilor, constructorilor sau administratorilor de cafenele, baruri, restaurante.
  • Companiilor si managerilor ce vor sa-si amenajeze birourile si cladirile.
  • Proprietarilor de blocuri, ansambluri rezidentiale, pensiuni, hoteluri, moteluri.

De ce sa alegi Tavanni?

Oferim servicii de calitate de 10 ani
Cei 10 ani de experienta in care am montat peste 10.000.000 de tavane extensibile, demonstreaza calitatea serviciilor noastre. Pentru ca pentru noi dumneavostra sunteti pe primul loc, avem cei mai buni profesionisti din domeniu care va stau la dispozitia dumneavoastra!
Tavanele extensibile se pot realiza dupa dorintele dumneavoasta
Tavanni iti poate pune in practica orice vis si orice idee. Datorita elasticitatii lor, tavanele extensibile pot avea orice forma. Totodata, va punem la dispozitie 150 de culori si o gama larga de texturi din care sa alegeti: mat, lac, satin, metalic, translucid, etc.
Tavanele se monteaza rapid, sunt sanitare si ecologice
Va instalam tavane extensibile in toata casa in doar o zi. Nu este necesara o pregatire prealabila, tavanele se monteaza simplu, fara mizerie si disconfort. De asemenea, va vor proteja casa de praf, mucegai si umiditate si sunt inofensive pentru cei din jur.
Tavanele noastre sunt sigure si trainice
Tavanele extensibile nu necesita reparatii, vopsiri sau inlocuire pe termen scurt. Suprafata lor este ideala, neteda si fara denivelari, pastrandu-se impecabila in decursul mai multor ani. Va veti bucura de un tavan modern si stilat pe termen indelungat.